Wednesday, September 5, 2012

0..0..0

Setiap kali aku login,aku jadi takde idea nak tulis ape. tu yang berkurun aku tak update blog. sebelum aku login banyak je benda yang aku nak update kat sini.hahah. Dah kenapa tah jadi macam. Asal login je..jiwa aku jadi kosong..kosong ..kosong.. nak fikir tajuk post pon takde idea. tu je la yang mampu. Lol.

Ape yang aku tahu, next week dah start semester baru. aku ready ke tak UiTM tak kisah pon dengan aku.kelas jalan macam biase.hahahaha.. so, baiklah aku mereadykan mensediakan diri aku sendiri. Kamonlah jeep, dah 2bln cuti takkan tak ready lagi kot. pemalaih betul.

Kepada semua semua dan semua! yang bakal-bakal haji, eh. haha.. kepada bakal-bakal melangkah ke sem baru, selamat menikmati hari hari cuti yang terakhir.